Moeder en zoon verliefd

Ze zuchtte nog eens diep en keek naar haar zoon die aan tafel zijn huiswerk zat te maken. Tja, het was een keer fout gegaan en Dennis was daar het resultaat van. 22 jaar was ze toen hij ter wereld kwam en ze had niet gezocht naar wie de vader kon zijn. Het kon haar eerlijk gezegd ook niet veel schelen.

Ze keek langdurig naar de jongen… de liefde van haar leven, zoals ze het altijd noemde. Nee getrouwd was ze nooit. Al die jaren had ze voor Dennis gezorgd en alleen gestaan voor zijn opvoeding. Daarbij werd ze wel vaak geholpen door haar ouders, met name door haar moeder. Dennis had wel eens gevraagd wie zijn vader was en Esther was daar altijd vaag over gebleven ook al had ze wel een vermoeden…

Ze zuchtte nog eens diep “Dennis ik ga onder de douche, zorg jij er ook voor dat je dadelijk naar bed gaat, anders wordt het te laat voor je want we moeten morgen weer op tijd op…”

“Ja mam, ik ben bijna klaar dan kom ik ook naar boven…”

Ze keek nog een keer naar hem… hij was zo knap… met dat mooie jongenslijf… Haastig ging ze naar boven… ze was geil… ze had ook al een tijdje geen seks meer met een man gehad. Ze realiseerde zich dat haar nymfomanie nog steeds in haar zat, ook al had ze dat al die jaren weten te onderdrukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *