Camping in Belgie

En even later word de caravan met behulp van de mover (nieuw uitvinding op caravans) netjes op zijn plaats geparkeerd; een uurtje later staat hij mooi pas , elektro aangesloten en voortentje met grondzeil netjes opgezet en stormvast gemaakt.

Als ze even later terug wegrijden ga ik verder met mijn tuin. Zowat een uurtje later zijn ze terug en worden boodschappen in de caravan gezet en in de box op de dissel.

Het wordt intussen al een uur of vijf en ik krijg trek; binnen smeer ik mezelf enkele boterhammen en met een grote tas chocomelk instaleer ik me aan de tuin tafel. Na het eten ga ik nog even verder . ben toch zowat rond en wil het nog afmaken vandaag.

Dan zie ik hoe de vrouw samen met haar man naar de wagen lopen en hij er een kleine reistas in legt. Ik hoor hen nog wat tegen elkaar zeggen en dan stapt de man in en vertrekt;

Zo buur , nu is het wij met zijn twee.
O, en je man dan
Die is voor een paar dagen door naar Frankrijk. Dit was geplant en dat tripje kwam onverwachts ertussen. Nu zie hij : nou moppie , zal ik je daar instaleren en dan rij ik even door. Kunnen we nadien nog even samen genieten als ik terug ben
Nou , leuk is anders voor je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *